Hyllinge i Åstorp
En informationssida dedikerad till information om Hyllinge i Åstorp

Hem

Hyllinge Buss

Hyllinge Buss är ett reseföretag som erbjuder paketresor runt om i Europa. Det grundades för nästan 30 år sedan av Göran Boo. Görans far drev en gång i tiden ett taxiföretag i Hyllinge, och Göran utvecklade verksamheten och skapade ett riktigt semesterföretag.

Idag är omsättningen över 50 miljoner kronor om året och tiotusentals resenärer åker med Hyllinge Buss varje år. Göran Boo agerar fortfarande ledare för sitt livsverk. Tack vare sitt namn och sina många bussar sprider Hyllinge Buss ortens namn vida över det europeiska fastlandet.

Hyllinge Buss erbjuder resor till alla Europas hörn. De skapar varje år en fullspäckad resekatalog med allt från helgresor till långresor runt om i de europeiska länderna. De erbjuder både resor till spännande storstäder som för att upptäcka natur och kultur. Under året 2009 kan man till exempel åka till Bornholm, Moseldalen, Skagen, Gotland, Paris, Budapest och till Riga. Under sommaren går flera bussar till sol- och badparadis. Vad sägs om Italienska rivieran och Rimini eller soliga Kroatien? I paketresorna ingår boende och resekostnader.

Förutom resor som anordnas av Hyllinge Buss kan skolklasser, företag och grupper boka specialresor på beställning. För den som vill hålla minikonferenser under resan går det att boka en VIP-lounge på själva bussen där det finns internetuppkoppling, nätverk och en liten konferenshörna.
Bokningar kan göras online på webben.

Hyllinge Buss har hemsida: www.hyllingebuss.se